Huis van Burgh Ingang met Receptie
Bowlen bij Huis van Burgh

Sport en Spel

Bij Huis van Burgh is altijd wat te beleven!

In onze multifunctionele hal maken verschillende verenigingen en scholen gebruik van diverse sportmogelijkheden. Het is ook mogelijk om de sporthal zelf te huren voor o.a. zaalvoetbal, basketbal, badminton, congressen of andere gelegenheden. Daarnaast beschikken we over 4 bowlingbanen, een nieuwe Adventure Minigolfbaan met 18 banen, 4 outdoor tennisbanen en 3 indoor tennisbanen (vanaf half september t/m 31 maart).


De allerkleinsten kunnen het hele jaar gratis spelen in de indoorspeeltuin de Kraayehut. De Kinderkermis 't Kraayenest is geopend vanaf half april t/m half september. Kinderen t/m 12 jaar kunnen hier heerlijk rennen, spelen en ravotten in de grote binnenspeeltuin. Er staan diverse springkussens, trampolines, skelters en nog veel meer.


Je kunt de leuke sportieve dag natuurlijk heerlijk afsluiten in ons horeca gedeelte!

Onder het kopje 'Eten en Drinken' staan onze mogelijkheden op een rijtje.


Huis van Burgh Padel banen
Huis van Burgh Padel spelers 1

Padel

Padel is een populaire combinatie van tennis en squash, waarbij je wordt uitgedaagd om een strategisch spel te spelen om je tegenstander te verslaan. De baan is kleiner dan die van tennis en je hebt de mogelijkheid om de wanden te gebruiken, zodat je snelle rally’s kunt spelen en eerder punten zult scoren.

 

Omdat padel gemakkelijk is om te leren en het geen uitgebreide techniek of fysieke kracht vereist, is het aantrekkelijk voor zowel beginners als ervaren spelers. Deze leuke sport speel je samen met vrienden, familie en collega’s. Door het strategische, tactische en beweeglijke spel werk je op een dynamische manier aan zowel je mentale als je fysieke conditie. Iedere wedstrijd is uniek en spannend.

 

Wij bieden maar liefst 3 indoor padelbanen aan. Naast 2 dubbelbanen is er ook 1 enkelbaan beschikbaar. Je kunt hierdoor zowel met 4 als met 2 personen het hele jaar door een balletje komen slaan.

 

De tarieven variëren, waarbij we onderscheid maken tussen een dal- en piektarief en tussen de dubbelbaan en enkelbaan. Het benodigde materiaal is los te huur. We verzoeken je van tevoren een baan te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Klaar om de sensatie van padel zelf te ervaren? Nodig je vrienden uit voor een potje en huur bij ons de materialen. Je kunt dan zelf ontdekken waarom padel zo'n spannende en meeslepende sport is!

Reserveren? Bel 0111-652351


Materiaalverhuur:

Padelrackets € 2,50

Ballen set van 3: € 2,50


Tarieven van de daluren en piekuren op een rijtje:

Tennis

Een balletje slaan om lekker te bewegen of ben je een echt fanatieke speler? Bij ons kun je zowel ’s zomers als ’s winters terecht.

In de zomermaanden liggen 4 outdoor banen klaar voor gebruik. ’s Winters kun je gebruik maken van onze 3 indoor tennisbanen. De indoor banen zijn geopend van half september t/m maart.

Reserveer wel tijdig want vol = vol!


Kom eens langs en vraag naar de mogelijkheden om op vaste uren te tennissen tijdens de wintermaanden.

Heb je nog nooit getennist maar wil je het weleens proberen? Ook dan ben je van harte welkom. Je zorgt zelf voor schoenen en sportkleding (op de indoorbanen heb je indoor sportschoenen of schone sportschoenen nodig).

Tennisrackets en tennisballen kun je bij ons huren.


Badminton p.u. € 9,50

Huur halve zaal p.u. € 30,00

Huur hele zaal p.u. € 55,00

Outdoor tennis p.u. € 15,00

Materiaalverhuur (rackets en ballen) € 2,50

Strippenkaart indoor tennis 10x € 250,-

Strippenkaart outdoor tennis 10x € 135,-

Tennissen bij Huis van Burgh
Badmintonrack en shuttle

Badminton en zaalsport

In onze multifunctionele sportzaal kun je onder andere badminton spelen.

Badminton is een snelle en spannende sport. Ben je een recreatieve sporter of meer ervaren? Onze zaal is voor iedereen toegankelijk. Leuk om te

combineren met de andere mogelijkheden bij Huis van Burgh.

Reserveer nu snel!


Wil je een toernooi of competitie organiseren? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de wensen en mogelijkheden.

Zelf een zaal huren? Er zijn vele sporten mogelijk zoals basketbal, zaal voetbal, gymen, judo, karate, conditie training, yoga. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met je mee!

Badminton € 9,50 p.u.

Huur halve zaal p.u. € 30,00

Huur hele zaal p.u. € 55,00

Adventure Minigolf

De nieuwe Adventure Minigolfbaan van Huis van Burgh heeft 18 holes. Minigolf spelen is vooral leuk vanwege de verrassende elementen.

Alle banen hebben een hindernis in de vorm van een bocht, heuvel of zelfs de vuurtoren van Burgh-Haamstede!

Wat dit spel zo leuk maakt: iedereen kan meedoen! Van jong tot oud, ongeacht conditie of ervaring. In een ontspannen setting kunnen gezinnen, vrienden en collega's samen lachen, plezier maken en vrolijke herinneringen creëren. Geniet tussen de holes door van een lekkere kop koffie, drankje of snack op ons gezellige terras.

Ook leuk voor een feestje of als je iets te vieren hebt met vrienden of familie!


Adventure Minigolf € 6,50 p.p.

Adventure Minigolfbaan Vuurtoren Huis van Burgh
Adventure Minigolf bij Huis van Burgh in Burgh-Haamstede
Adventure Minigolf Huis van Burgh
Huis van Burgh Bowlen
Bowlen bij Huis van Burgh

Bowlen

In een sfeervolle ruimte met als thema ‘zon, zee en strand in Zeeland’ vind je onze 4 gezellige bowlingbanen.

Hier kun je terecht voor een gezellig partijtje bowlen en het is geschikt voor jong en oud! Kinderfeestje, een uitje met familie of personeel of zin in een leuke avond met je vrienden? Bowlen is leuk voor iedereen. Voor de allerkleinsten hebben wij een bumpersysteem en niet te vergeten, de “draken bal-glijbaan”! Ook bieden we verschillende arrangementen aan.


Combineer bowlen met andere activiteiten. Denk aan de Kinderkermis 't Kraayenest, Adventure Minigolf of combineer je uitje met een drankje en lekkere snacks. We denken graag mee met het opstellen van een aangepast programma!

Bowlingbaan € 27,50 per 55 minuten

Verlenging bowlen per 30 minuten € 13,75

Kinderkermis en Kinderfeestjes

Kinderen kunnen ook hun hart ophalen. De allerkleinsten kunnen het hele jaar spelen in de indoorspeeltuin de Kraayehut. Toegang hiervoor is gratis

Ieder jaar is in de periode half april t/m half september onze indoorspeeltuin Kinderkermis ’t Kraayenest geopend. Kinderen t/m 12 jaar hebben hier de tijd van hun leven, ze kunnen hier heerlijk klimmen, klauteren en springen.

Er staan o.a. meerdere springkussens, trampolines, skelters en een ballenbak opgesteld in de sporthal. Bij binnenkomst krijgen de kinderen een polsbandje, hiermee kunnen ze de hele dag spelen en mogen ze in en uit lopen. In het horeca gedeelte kun je diverse drankjes, snacks en friet bestellen.


Toegang Kinderkermis € 5,- per kind per dag.

Voor volwassenen en kinderen jonger dan 2 jaar is de toegang gratis.

Kinderfeestjes

Regelmatig worden er kinderfeestjes bij ons gehouden, hiervoor hebben we diverse arrangementen opgesteld.

Arrangement 1 - Piraten klein - € 12,50 p.p.

Entree Kinderkermis ’t Kraayenest, 2x siroop, frietje met mayo en raketijsje.

Arrangement 2 - Piraten medium - € 16,50 p.p.

Entree Kinderkermis ’t Kraayenest, onbeperkt siroop , frietje met mayo, frikandel/kroket/kaassoufflé en raketijsje.

Arrangement 3 - Piraten groot - € 20,- p.p.

Entree Kinderkermis ’t Kraayenest, onbeperkt siroop , frietje met mayo, frikandel/kroket/kaassoufflé, raketijsje en 1 uur bowling of 1 ronde Adventure Minigolf.

Voor de ouders hebben we een leuk terras in de zaal waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje en toch de kinderen goed in de gaten kunnen houden.

Vraag naar de mogelijkheden, we denken graag met je mee!

De Kraayehut Huis van Burgh

Adres

Daleboutsweg 9

4328 PN Burgh-Haamstede

Openingstijden

algemeen + Sport:

Maandag 09:00 – 21:00 uur

Dinsdag 10:00 – 21:00 uur

Woensdag 10:00 – 21:00 uur

Donderdag 10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 09:00 – 21:00 uur

Zaterdag 11:00 - 19:00 uur

Zondag 11:00 - 18:00 uur

HORECA openingstijden:

Maandag 09:00 – 20:00 uur

Dinsdag 10:00 – 19:00 uur

Woensdag 10:00 – 19:00 uur

Donderdag 10:00 – 19:00 uur

Vrijdag 09:00 – 20:00 uur

Zaterdag 11:00 - 18:00 uur

Zondag 11:00 - 17:00 uur

Aangepaste openingstijden:

maandag 20-05 09:00 - 18:00 uur (2e pinksterdag)

Copyright © 2020-2024 Huis van Burgh | Privacyverklaring | ZienWebdesign